Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures

 

 

  • Descoperiti un tarif potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un expert autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, entitatile comerciale care detin bunuri de valoare pentru care asigura protectia, trebuie sa obtina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Mures.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, companiile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile infiintate dupa aceasta data, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii specifice de la societatea comerciala care o solicita, informatii care depind de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe preturile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Mures.