Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, firmele care detin valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se vor stabili dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Mures.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si influenteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii legate de numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total se aduna si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Mures.