Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures, iar un pret cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Mures

 

 

  • Descoperiti un cost potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, companiile care detin valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa obtina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Societatile trebuie sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Mures.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor amendamente, firmele aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si influenteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita colectarea unor informatii particulare de la societatea comerciala care o solicita, informatii sunt dependente de categoria activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita date legate de numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele taxate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se aduna si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Mures.