Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Timisoara, iar un tarif cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Timisoara

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, firmele care poseda bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa detina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu obiectivul diminuarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Timisoara.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele intemeiate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile constituite ulterior acestei date, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii care variaza cu tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii cuprinzand numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Timisoara.