Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Timisoara, iar un cost cat mai bun este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Timisoara

 

 

  • Selectati un cost aliniat cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta evaluare nu poate fi realizata decat de catre un profesionist autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce poseda bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa aibe actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private care s-au specializat in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Timisoara.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile aparute inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele infiintate dupa aceasta data, conditionand aplicarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la societatea comerciala contractanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita date referitoare la numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se vor adauga si costurile cu logistica, aferente distantei parcurse de specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Timisoara.