Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Tulcea, iar un cost cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Tulcea

 

 

  • Selectati un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara costuri
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un specialist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, societatile care poseda valori si bunuri pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa detina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Tulcea.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, societatile infiintate inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile create ulterior acestei date, si influenteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii particulare de la firma care o solicita, informatii care depind de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile taxate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Tulcea.