Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Tulcea, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Tulcea

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara costuri
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un expert autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, societatile care detin in posesie bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa poata prezenta oricand documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre firme publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Tulcea.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, firmele intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele constituite ulterior acestei date, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care variaza cu felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe costurile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. Bineinteles, la costul total se vor adauga si cheltuielile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Tulcea.