Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Vaslui, iar un cost cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Vaslui

 

 

  • Selectati un tarif conform cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi efectuata doar de catre un individ autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, companiile care au in proprietate bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa detina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre firme publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Vaslui.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, firmele intemeiate inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite ulterior acestei date, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita colectarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii care depind de tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date legate de numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza costurile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Vaslui.