Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Vaslui, iar un tarif cat mai bun este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Vaslui

 

 

  • Alegeti un cost potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, firmele ce detin bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate punctele vulnerabile ale societatii, cu obiectivul eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi stabilite in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Vaslui.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia de a efectua analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la compania solicitanta, informatii care depind de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se aduna si costurile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Vaslui.