Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Zalau, iar un tarif cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Zalau

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare poate fi executata doar de catre un specialist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale care poseda valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza punctele vulnerabile ale societatii, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Zalau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor amendamente, societatile constituite inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele infiintate dupa aceasta data, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii care variaza cu tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe costurile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Zalau.