Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Zalau, iar un pret cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Zalau

 

 

  • Alegeti un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce au in proprietate valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa aibe actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale societatii, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt constranse sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se vor stabili dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Zalau.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele intemeiate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile create dupa aceasta data, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la compania solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii legate de numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza costurile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Zalau.