Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Zalau, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Zalau

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform legii, entitatile comerciale care poseda bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate punctele vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Zalau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor amendamente, firmele constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite ulterior acestei date, si influenteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care depind de felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date cuprinzand numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Zalau.