Sunteti in cautarea unui evaluator imobiliar in Alexandria, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pe lista Dvs?

In acest caz puteti completa formularul din continuare pentru a primi cea mai buna oferta de la 5 experti autorizati din orasul Dvs prin intermediul platformei Evaluari24! – Rapid, comod si gratuit!

(*prin completarea formularului nu va angajati la nimic, ci doar solicitati o oferta de pret pentru un serviciu; daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a contacta oricand alti experti pentru alte cotatii)

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret pentru servicii de evaluari imobiliare in Alexandria

   

  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Oferte doar de la experti verificati
  • Ofertarea e complet gratuita
  • Obtineti un pret avantajos
  • E atat de simplu

   

Ce e bine sa facem inainte de vizita unui evaluator imobiliar

Atunci cand se decid sa vanda un apartament, e indicat ca detinatorii sa acorde atentie deosebita acelor chestiuni pe care le va evalua un evaluator imobiliar Alexandria pentru a estima valoarea proprietatii.

O investitie inteligenta are puterea sa ridice pretul evaluat al unui apartament chiar si cu cateva mii de euro. Sunt o gramada de lucruri pe care un evaluator imobiliar le va include cand face procedura de evaluare a unei locuinte.

Astfel, specialistul va realiza o analiza a starii si calitatii constructiei, finisajelor si imbunatatirilor interioare, insa si a celor exterioare, iar daca e vorba despre gradini, despre prezenta unui garaj ori a unui loc de parcare, ba chiar si despre banii platiti lunar pentru mentenanta locuintei respective. Si situatia proprietatilor comune, curatenia si imbunatatirile realizate, in special in acele momente cand e vorba despre un bloc, vor fi luate in calcul de catre profesionistul desemnat.

In cazul evaluarii, principalul fapt de luat in calcul e partea juridica, documentatia. Cu privire la lipsurile care cad in sarcina detinatorului sa le repare atunci cand vrea o evaluare executata asupra proprietatii, ele tin de aspectul acelei proprietati.

Apartamentul va fi igienizat, e necesar sa se faca izolatia termica, dar sa se puna si geam termopan, unde e posibil. Un evaluator imobiliar vede mai ales umezeala si peretele innegrit. Dar nici investitiile foarte mari nu sunt recomandate. Astfel, nu trebuie sa se iroseasca in aceste imbunatatiri o suma ce nu s-ar putea amortiza prin vanzarea proprietatii.

La estimarea valorii unei locuinte sunt importante zona, dar si amplasamentul ori vecinatatile ei. Evaluatorii imobiliari vor urmari atat nivelul de poluare al zonei, nivelul de zgomot, accesul si infrastructura, insa si distanta fata de scoli si facultati, statii de mijloace ale transportului in comun, parcuri, centre comerciale si asa mai departe. Inclusiv diverse proiecte nefinalizate au puterea sa influenteze si ele valoarea locuinte. Un market care se construieste in zona inalta cifra de vanzare, in acelasi fel in care ridicarea unui bloc turn imediat langa o casa care este scoasa la vanzare ii poate reduce substantial valoarea.

Intr-o prima faza, proprietarul va pune la dispozitia expertului evaluator imobiliar actele care demonstreaza dreptul sau asupra apartamentului. Prin urmare, e nevoie de hartiile de proprietate in original ale imobilului care e scos la vanzare, dar si documentatia cadastrala (cadastrul fiind registrul ce contine toate lucrarile tehnice pentru a identifica, delimita, masura si reprezenta grafic suprafetele imobilului respectiv). De asemenea, trebuie facuta intabularea proprietatii pe numele vanzatorului actual (o inscriere definitiva in cartea funciara a respectivului drept de proprietate – registrul oficial unde se inventariaza bunurile materiale imobile dar si proprietatile de pamant individuale aflate intr-o regiune, mentionandu-se numele proprietarului, dar si suprafata terenului/imobilului si vecinatatile sale).

Cand sunt implicate vile sau case, e necesara cartea tehnica a imobilului construit. Un ofiter de credit va crea copii dupa toate aceste documente, le va stampila “conform cu originalul”, apoi le va depune la dosarul evaluarii. Dupa se executa o programare la un evaluator imobiliar care consulta actele, si care apoi va trece la o inspectie a imobilului la fata locului – ca sa urmareasca chestiuni privitoare atat de locuinta, cat si de zona. apoi le va alatura la dosarul evaluarii. Apoi se realizeaza o programare la un evaluator imobiliar care va studia actele, si care apoi va proceda la o inspectie a imobilului la fata locului – pentru a observa aspecte ce tin atat de locuinta. Expertul, depinzand de fiecare banca in parte, poate fi intern ori poate fi unul extern. Au fost semnalate situatii cand raportul evaluatorului imobiliar extern a fost validat doar printr-o re-evaluare a unui specialist propriu al bancii respective. Costurile evaluarii se gasesc undeva intre 100 si 200 de euro, influentate fiind de pretul imobilului evaluat.

O evaluare trebuie realizata cand se doreste a se contracta un credit cu ipoteca, sau pentru a se refinanta un credit imobiliar anterior. Exista de asemenea si contexte unde proprietarii pot discuta direct la un evaluator imobiliar Alexandria ca sa afle valoarea cat mai exacta a proprietatii lor, in cazuri precum partaj, vanzare, dezmembrare.