Sunteti in cautarea unui evaluator imobiliar in Giurgiu, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pe lista Dvs?

In acest caz aveti oportunitatea de a completa formularul urmator pentru a primi cea mai buna oferta de la 5 experti autorizati locali cu ajutorul platformei Evaluari24! – Este rapid, este comod, si este complet gratuit! !

(*prin completarea formularului nu va angajati la nimic, ci doar solicitati o oferta de pret pentru un serviciu; daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a contacta oricand alti experti pentru alte cotatii)

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret pentru servicii de evaluari imobiliare in Giurgiu

   

  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Oferte doar de la experti verificati
  • Ofertarea e complet gratuita
  • Obtineti un pret avantajos
  • E atat de simplu

   

Ce e recomandat sa facem inainte sa ne viziteze un evaluator imobiliar

Atunci cand se pregatesc sa instraineze un imobil, e benefic ca posesorii sa acorde atentie deosebita acelor chestiuni pe care le va evalua un evaluator imobiliar Giurgiu pentru a realiza o estimare pt valoarea proprietatii.

O investitie gandita bine are puterea sa creasca valoarea evaluata a unui apartament cu cateva mii de lei. Exista o gramada de lucruri pe care un evaluator imobiliar le va lua in calcul cand executa procedura de evaluare a unei locuinte.

Astfel, profesionistul va realiza o analiza a starii si calitatii constructiei, finisajelor si imbunatatirilor interioare, dar si a celor exterioare, ori daca e vorba despre gradini, despre existenta unui garaj ori a unui loc de parcare, ba chiar si despre cheltuielile lunare pentru mentenanta locuintei respective. Si starea spatiilor comune, curatenia si imbunatatirile, mai ales in situatiile cand discutia este despre blocuri, vor fi luate in calcul de catre profesionistul ales.

In situatia evaluarii, primul domeniu de luat in calcul e partea juridica, documentatia. Legat de problemele care cad in sarcina proprietarului sa le remedieze atunci cand solicita o evaluare realizata asupra apartamentului, ele tin de aspectul acelei proprietati.

Acesta va fi igienizat, e necesar sa se faca izolatia termica, insa sa se puna si geam termopan, unde exista posibilitatea. Un evaluator imobiliar observa mai ales umezeala si mucegaiul. Dar nici cheltuielile foarte mari nu sunt indicate. Astfel, nu e indicat sa se investeasca in aceste imbunatatiri o suma ce nu s-ar putea amortiza prin vanzarea proprietatii.

La determinarea valorii unei proprietati sunt importante zona, dar si amplasamentul ori vecinatatile ei. Evaluatorii imobiliari vor observa atat nivelul de poluare al zonei, nivelul de zgomot, accesul si infrastructura, insa si distanta fata de scoli si facultati, parcuri, statii de mijloace ale transportului in comun, centre comerciale etc. Chiar si diverse investitii neterminate au puterea sa aiba impact asupra valorii unei locuinte. Un market aflat in stadiu de constructie in zona inalta suma de vanzare, dupa cum cladirea unui bloc turn imediat langa o vila care este scoasa spre vanzare ii poate scadea dramatic pretul.

Intr-o prima faza, proprietarul va prezenta expertului evaluator imobiliar hartiile care ilustreaza dreptul sau asupra proprietatii. Deci, sunt necesare actele de proprietate originale ale imobilului care se vinde, dar si documentatia cadastrala (cadastrul fiind registrul care contine toate lucrarile tehnice pentru a identifica, delimita, masura si reprezenta grafic suprafetele imobilului in discutie). De asemenea, trebuie facuta intabularea proprietatii pe numele vanzatorului actual (o inscriere definitiva in cartea funciara a respectivului drept de proprietate – registrul oficial unde se inventariaza bunurile materiale imobile dar si proprietatile de pamant individuale aflate intr-o regiune, mentionandu-se numele proprietarului, dar si suprafata terenului/imobilului si vecinatatile sale).

Cand sunt implicate vile sau case, e necesara cartea tehnica a imobilului construit. Un ofiter de credit va crea copii dupa toate aceste acte, le va stampila “conform cu originalul”, apoi le va depune la dosarul evaluarii. Dupa se executa o programare la un evaluator imobiliar care consulta actele, si care apoi va proceda la o inspectie a imobilului la fata locului – ca sa descopere chestiuni ce tin atat de locuinta, cat si de vecinatati. apoi le va adauga la dosarul evaluarii. Apoi se realizeaza o programare la un evaluator imobiliar care va studia actele, si care apoi va purcede la o inspectie a imobilului la fata locului – pentru a observa chestiuni ce tin atat de locuinta. Profesionistul, depinzand de fiecare banca in parte, poate fi intern ori poate fi unul extern. Au fost evenimente cand raportul evaluatorului imobiliar extern a fost validat doar printr-o re-evaluare a unui specialist propriu al bancii respective. Costurile acestea se situeaza undeva intre 100 si 200 de euro, fiind legate de de pretul imobilului evaluat.

O evaluare este necesar cand se se planifica a se contracta un credit cu ipoteca, sau pentru a se refinanta un credit imobiliar precedent. Pot fi intalnite de asemenea si imprejurari unde posesorii pot discuta direct la un evaluator imobiliar Giurgiu ca sa afle valoarea cat mai exacta a proprietatii lor, in cazuri precum partaj, vanzare, dezmembrare.