Cautati un fotograf din Alba Iulia, iar un cost cat mai accesibil este un factor important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de la fotografi din Alba Iulia

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la prieteni si familie, verificati paginile online si descoperiti recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Alba Iulia, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, daca reusesti sa faci poze deosebite in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa aranjezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist are intotdeauna o pagina web.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, examinati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa alegeti o persoana cu cunostinte solide in in acest sector. Verificati daca viitorul colaborator are pregatire la nivel inalt in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru va produce o diferenta masiva atunci cand vine vorba despre nivelul de calitate al lucrarii.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Daca puteti gasi feedback pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a intreba despre opinia acestora. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea transmite cu usurinta care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va ofera o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi multe despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Ar trebui sa aveti posibilitatea de a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, astfel incat, cand vorbiti cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa va puteti face o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca va simtiti confortabil discutand prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a explica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf tinde sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, nou-nascuti, familii, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele unui bebelus. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu natura foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa gasiti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Verificati onorariile

Ar putea fi atragator sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, insa de cele mai multe ori acest onorariu mai redus poate arata ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a lucra cu un fotograf Alba Iulia experimentat, dar ar trebui sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.