Cautati un fotograf din Alba Iulia, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Alba Iulia

 

 

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, studiati site-urile de internet si cautati recenzii. Cu cat comparati mai multi fotografi Alba Iulia, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, a face poze grozave cand mergi in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt indemanari care necesita pregatire buna si multa practica. Nu selectati pe cineva care doar se crede fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, examinati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este esential sa aveti pe cineva cu experienta in acest domeniu. Verificati daca viitorul colaborator are pregatire la nivel inalt in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta semnificativa in ceea ce priveste calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti feedback pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu exactitate cum a decurs colaborarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va va oferi o imagine asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Trebuie sa aveti posibilitatea de a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa ca, cand vorbiti cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care va simtiti confortabil discutand prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie relaxat in prezenta dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vedeti galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa acumuleze experienta in cel mult doua stiluri de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele unui bebelus. De asemenea, o persoana specializata in in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. E indicat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie ispititor sa selectati persoana care cere cel mai putin, dar adesea acest onorariu sub pretul pietei poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si cum sa isi desfasoare corect afacerea. De asemenea, asigurati-va ca intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a avea parte de un fotograf Alba Iulia de calitate, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.