Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Bacau, iar un pret cat mai accesibil este un factor important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de pret de la fotografi din Bacau

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Primiti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cautati sfaturi de la prieteni si familie, studiati site-urile web si descoperiti opinia altor oameni. Prin compararea unui numar mare de fotografi Bacau, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci cadre minunate in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt abilitati care necesita pregatire si experienta. Nu angajati o persoana care doar se crede fotograf; selectati un prestator profesionist care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati experienta prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa aveti pe cineva cu cunostinte solide in in acest sector. Verificati daca posibilul colaborator detine o diploma in arta, fotografie sau editare foto, deoarece acest lucru poate produce o diferenta semnificativa atunci cand aveti in vedere calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Atunci cand exista feedback online, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea clientilor anteriori pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu fidelitate ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o perspectiva asupra procesului de creatie. Puteti descoperi informatii importante despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Trebuie sa reusiti a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa ca, cand discutati cu cei de pe lista in persoana sau la telefon, sa va puteti face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care va simtiti confortabil cand discutati la telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si asigurati-va ca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf obisnuieste sa acumuleze experienta in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele unui bebelus. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu natura este posibil sa nu fie alegerea ideala pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Se poate sa fie atragator sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest onorariu sub pretul pietei poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si cum sa isi desfasoare corect afacerea. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a avea parte de un fotograf Bacau experimentat, dar trebuie sa fiti deschis sa investiti o suma rezonabila pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.