Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Baia Mare, si un cost cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din Baia Mare

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Solicitati sfaturi de la membrii familiei si prieteni, verificati site-urile de internet si descoperiti opinia altor oameni. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Baia Mare, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, a face cadre minunate in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza splendida, sa iti dai interesul pentru altii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt deprinderi pentru care este necesara pregatire buna si multa practica. Nu selectati pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, examinati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Intrebati daca potentialul colaborator detine studii in arta, fotografie sau editare foto, avand in vedere ca acest lucru sigur face o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Atunci cand exista recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a intreba despre opinia acestora. Clientii multumiti va vor putea transmite cu usurinta ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Este necesar sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, astfel incat, daca vorbiti cu candidatii in persoana sau la telefon, sa va puteti face o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca va simtiti relaxat in timpul discutiei la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a explica ce fel de poze va doriti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vedeti galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Concentrati-va pe specialitate

Similar altor profesii, un fotograf tinde sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, poze de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele nou-nascutului tau. Mai mult, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. E indicat sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care le doriti.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi ispititor sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, insa adesea acest onorariu mai mic poate reflecta ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre orice taxe ascunse: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf Baia Mare profesionist, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca rezultatul va depasi asteptarile.