Sunteti in cautarea unui fotograf din Bistrita, iar un tarif cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din Bistrita

 

 

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti site-urile online si cautati feedback-ul. Cu cat comparati mai multi fotografi Bistrita, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Angajati un adevarat profesionist

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, atunci cand realizezi poze deosebite cand mergi in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza splendida, sa iti dai interesul pentru altii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt indemanari pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu angajati o persoana care doar se crede fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, portofoliile lor si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

La fel ca si in cazul punctului doi, testati lucrarile prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Aflati daca viitorul colaborator detine pregatire la nivel inalt in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, pentru ca acest lucru sigur aduce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

In cazul in care gasiti feedback pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea zice cu exactitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va poate oferi o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Aveti posibilitatea de a afla multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Ar trebui sa aveti posibilitatea de a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, daca vorbiti cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care va simtiti confortabil cand discutati prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vi se prezinte galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Concentrati-va pe specialitate

La fel ca si alte profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele nou-nascutului tau. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa selectati un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi atragator sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif mai mic poate reflecta o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si cum sa isi desfasoare corect afacerea. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre orice taxe ascunse: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a avea parte de un fotograf Bistrita de calitate, dar ar trebui sa fiti deschis sa alocati o suma rezonabila pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.