Sunteti in cautarea unui fotograf din Bistrita, si un cost cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Bistrita

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, rasfoiti paginile web si analizati recenzii. Cu cat comparati mai multi fotografi Bistrita, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, atunci cand realizezi cadre minunate cand mergi in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa fii implicat trup si suflet, sa oferi o iluminare perfecta si sa editezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu angajati o persoana care doar se crede fotograf; selectati un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, testati experienta prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa aveti pe cineva cu experienta in in acest sector. Intrebati daca viitorul colaborator are o diploma in arta, fotografie sau editare foto, avand in vedere ca acest lucru va face o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Atunci cand exista recenzii pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Solicitati date pentru contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu exactitate care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o idee asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a afla foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Ar trebui sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, cand discutati cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa va puteti contura o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care va simtiti confortabil discutand la telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vedeti albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf tinde sa se specializeze intr-unul sau doua domenii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a realiza pozele nou-nascutului tau. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu natura s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. E indicat sa alegeti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Solicitati o oferta de pret

Este posibil sa fie tentant sa optati pentru persoana care cere cel mai putin, dar de obicei acest onorariu mai mic poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a avea parte de un fotograf Bistrita profesionist, dar va fi necesar sa fiti dispus sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.