Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Botosani, si un tarif cat mai avantajos este un factor important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Botosani

 

 

  • Alegeti propunerea care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati indrumari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, verificati site-urile online si cautati opinia altor oameni. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Botosani, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, atunci cand realizezi cadre deosebite cand mergi in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza splendida, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care necesita un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; selectati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

La fel ca si in cazul punctului doi, verificati experienta prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa selectati o persoana cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca potentialul colaborator are pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, pentru ca acest lucru sigur aduce o diferenta semnificativa atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

In cazul in care gasiti recenzii pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Puteti intreba despre contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea zice cu fidelitate ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o imagine asupra planului de creatie. Puteti descoperi informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Trebuie sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, atunci cand discutati cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa va puteti face o idee despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care sunteti confortabil cand discutati prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

Similar altor profesii, un fotograf are tendinta sa acumuleze experienta intr-unul sau doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, nou-nascuti, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, este posibil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele nou-nascutului tau. In acelasi timp, cineva care are experienta in poze cu natura este posibil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Se poate sa fie tentant sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, insa adesea acest onorariu mai mic poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a lucra cu un fotograf Botosani experimentat, dar ar trebui sa fiti dispus sa alocati o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.