Cautati un fotograf din Botosani, iar un pret cat mai avantajos este un factor important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din Botosani

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati indrumari de la membrii familiei si prieteni, studiati paginile online si cautati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Botosani, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci cadre grozave in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt indemanari care necesita pregatire si experienta. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site personal.

3. Verificati daca exista acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, examinati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa aveti pe cineva cu experienta in domeniu. Aflati daca potentialul colaborator detine studii in sectorul fotografiei sau al artei, deoarece acest lucru va produce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

In cazul in care gasiti recenzii pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea transmite cu fidelitate cum a decurs cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va poate oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Puteti afla multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa reusiti a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa incat, atunci cand discutati cu cei pe care i-ati ales in persoana sau la telefon, sa va puteti contura o idee despre legatura care se poate crea intre voi. Daca sunteti confortabil cand discutati prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a explica ce fel de poze va doriti, si aflati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa acumuleze experienta intr-unul sau doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, nou-nascuti, familii, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele la un botez. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie atragator sa selectati persoana care are cel mai mic onorariu, insa de cele mai multe ori acest tarif mai mic poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre orice taxe ascunse: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a avea parte de un fotograf Botosani de calitate, dar trebuie sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.