Cautati un fotograf din Braila, iar un tarif cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Braila

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati indrumari de la prieteni si familie, verificati paginile online si descoperiti recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Braila, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; dar, daca reusesti sa faci poze deosebite in vacanta si a intelege cum sa pregatesti o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa editezi materialele sunt deprinderi care necesita pregatire si experienta. Nu angajati pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa alegeti o persoana cu un nivel de experienta ridicat in acest domeniu. Verificati daca posibilul colaborator detine o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, avand in vedere ca acest lucru poate produce o diferenta importanta atunci cand aveti in vedere calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii online, cititi-le cu mare atentie. Incercati sa realizati contactarea clientilor anteriori pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea zice cu fidelitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Puteti afla informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, daca vorbiti cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa reusiti a va face o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care sunteti relaxat discutand prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti galeriile complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a realiza pozele la un botez. De asemenea, o persoana specializata in in poze cu natura foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Solicitati o oferta de pret

Este posibil sa fie tentant sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, insa adesea acest tarif sub pretul pietei poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si cum sa isi desfasoare corect afacerea. In acelasi timp, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf Braila experimentat, dar va fi necesar sa fiti deschis sa alocati o suma reprezentativa pentru a va asigura ca rezultatul va fi cel dorit.