Sunteti in cautarea unui fotograf din Brasov, si un pret cat mai accesibil este un aspect important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de la fotografi din Brasov

 

 

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul alocat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cautati recomandari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, verificati site-urile online si descoperiti feedback-ul. Prin compararea unui numar mare de fotografi Brasov, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, a face cadre deosebite in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa editezi materialele sunt abilitati care necesita pregatire buna si multa practica. Nu alegeti o persoana care doar se crede fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati experienta prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa selectati o persoana cu un nivel de experienta ridicat in acest domeniu. Aflati daca viitorul colaborator detine pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, deoarece acest lucru va face o diferenta importanta atunci cand aveti in vedere nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a intreba despre opinia acestora. Clientii multumiti va vor putea spune cu fidelitate cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o imagine asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a afla foarte multe informatii despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa aveti posibilitatea de a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa ca, daca discutati cu cei de pe lista in persoana sau prin telefon, sa va puteti contura o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care va simtiti relaxat cand discutati prin telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica ce fel de poze va doriti, si asigurati-va ca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf are tendinta sa capete experienta intr-unul sau doua stiluri de pozat: la o nunta, maternitate, nou-nascuti, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele la un botez. De asemenea, o persoana specializata in in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. De regula e recomandat sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care le doriti.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie tentant sa optati pentru persoana care cere cel mai putin, insa adesea acest onorariu mai mic poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a lucra cu un fotograf Brasov de calitate, dar va fi necesar sa fiti deschis sa alocati o suma rezonabila pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.