Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Brasov, iar un cost cat mai accesibil este un factor important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Brasov

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul alocat de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati recomandari de la membrii familiei si prieteni, verificati paginile web si descoperiti recenzii. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Brasov, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; dar, atunci cand realizezi cadre grozave in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara pregatire buna si multa practica. Nu angajati pe cineva care este pasionat de fotografie si atat; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna un site personal.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, examinati experienta prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este esential sa selectati pe cineva cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca posibilul colaborator are studii in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru va aduce o diferenta importanta in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii online, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea zice cu exactitate care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va va oferi o imagine asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a afla multe despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Este necesar sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa ca, cand discutati cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca va simtiti confortabil discutand prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si aflati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se arate albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa se specializeze intr-unul sau doua stiluri de pozat: la o nunta, maternitate, nou-nascuti, albume de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie ispititor sa selectati persoana care cere cel mai putin, dar adesea acest tarif mai redus poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a avea parte de un fotograf Brasov experimentat, dar trebuie sa fiti dispus sa investiti o suma rezonabila pentru a va asigura ca rezultatul va depasi asteptarile.