Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Bucuresti, si un cost cat mai accesibil este un factor important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Bucuresti

 

 

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de Dvs
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Cereti indrumari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, rasfoiti paginile online si analizati opinia altor oameni. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Bucuresti, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; dar, a face cadre minunate cand mergi in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza extraordinara, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu selectati o persoana care doar se crede fotograf; angajati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, testati experienta prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa selectati pe cineva cu experienta in domeniu. Verificati daca potentialul colaborator detine o diploma in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru sigur face o diferenta importanta atunci cand vine vorba despre nivelul de calitate al lucrarii.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Daca puteti gasi feedback pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea spune cu exactitate cum a decurs colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o idee asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a afla foarte multe informatii despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, cand vorbiti cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa reusiti a va face o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. Daca sunteti confortabil in timpul discutiei prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si intrebati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vedeti galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf are tendinta sa se specializeze in cel mult doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a realiza pozele la un botez. In acelasi timp, cineva care are experienta in poze cu natura s-ar putea sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E indicat sa gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Solicitati o oferta de pret

Se poate sa fie atragator sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar de obicei acest tarif sub pretul pietei poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. In acelasi timp, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf Bucuresti de calitate, dar va fi necesar sa fiti deschis sa alocati o suma nu chiar modesta pentru a avea siguranta ca rezultatul va depasi asteptarile.