Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Bucuresti, si un cost cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din Bucuresti

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Solicitati indrumari de la prieteni si familie, studiati site-urile web si cautati feedback-ul. Prin compararea unui numar mare de fotografi Bucuresti, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci poze grozave cand mergi in vacanta si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa fii implicat trup si suflet, sa oferi o iluminare perfecta si sa aranjezi materialele sunt indemanari pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti pe cineva care doar se crede fotograf; angajati un prestator cu experienta care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, portofoliile lor si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, testati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa selectati pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Verificati daca potentialul colaborator detine o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru sigur face o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Incercati sa realizati contactarea clientilor anteriori pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu usurinta cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o perspectiva asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, astfel incat, daca discutati cu candidatii in persoana sau prin telefon, sa va puteti face o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care va simtiti relaxat discutand la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat in prezenta dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica ce fel de poze va doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

La fel ca si alte profesii, un fotograf are tendinta sa capete experienta in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, albume de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, spre exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele la un botez. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu natura foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E indicat sa gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Solicitati o oferta de pret

Este posibil sa fie tentant sa selectati persoana care cere cel mai putin, dar de cele mai multe ori acest tarif sub pretul pietei poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf Bucuresti experimentat, dar trebuie sa fiti deschis sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca rezultatul va fi cel dorit.