Cautati un fotograf din Calarasi, iar un tarif cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din Calarasi

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu suma alocata de D-voastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cautati recomandari de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti paginile web si descoperiti opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Calarasi, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; dar, daca reusesti sa faci cadre grozave cand mergi in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt abilitati pentru care este necesara pregatire buna si multa practica. Nu selectati o persoana care este pasionat de fotografie si atat; selectati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, portofoliile lor si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site personal.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Dupa cum spuneam initial, verificati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in domeniu. Verificati daca viitorul colaborator are studii in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru sigur face o diferenta importanta atunci cand vine vorba despre calitatea rezultatelor obtinute.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

In cazul in care gasiti feedback pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea transmite cu exactitate cum a decurs colaborarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va poate oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, cereti o consultatie. Ar trebui sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, atunci cand vorbiti cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau la telefon, sa reusiti a va face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care sunteti relaxat discutand prin telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a explica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se arate albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf obisnuieste sa se specializeze in cel mult doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, albume de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii care merg la nunti, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a realiza pozele la un botez. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. De regula e recomandat sa selectati un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Verificati onorariile

Ar putea fi ispititor sa alegeti persoana cu cel mai mic tarif, insa de cele mai multe ori acest onorariu mai mic poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a lucra cu un fotograf Calarasi profesionist, dar trebuie sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a fi siguri ca rezultatul va depasi asteptarile.