Cautati un fotograf din Cluj Napoca, si un pret cat mai atractiv este un factor important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid cotatii de pret de la fotografi din Cluj Napoca

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti sfaturi de la prieteni si familie, verificati site-urile de internet si descoperiti opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Cluj Napoca, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; dar, atunci cand realizezi cadre grozave in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza splendida, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu angajati pe cineva care doar se crede fotograf; selectati un prestator profesionist care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, testati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa selectati pe cineva cu experienta in in acest sector. Aflati daca posibilul colaborator are pregatire la nivel inalt in arta, fotografie sau editare foto, deoarece acest lucru poate produce o diferenta importanta atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti feedback pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu exactitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o imagine asupra planului de creatie. Aveti posibilitatea de a descoperi foarte multe informatii despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa aveti posibilitatea de a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa ca, cand vorbiti cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau prin telefon, sa va puteti face o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. In situatia in care va simtiti confortabil in timpul discutiei la telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

Similar altor profesii, un fotograf tinde sa acumuleze experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele nou-nascutului tau. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale este posibil sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. E mai bine sa gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie atragator sa optati pentru persoana care cere cel mai putin, insa de obicei acest onorariu sub pretul pietei poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf Cluj Napoca experimentat, dar va fi necesar sa fiti deschis sa alocati o suma rezonabila pentru a fi siguri ca rezultatul va depasi asteptarile.