Cautati un fotograf din Craiova, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Craiova

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Solicitati indrumari de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti paginile online si cautati recenzii. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Craiova, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, a face poze minunate in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza splendida, sa te implici cu clientii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt indemanari pentru care este necesara pregatire buna si multa practica. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

La fel ca si in cazul punctului doi, testati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este esential sa alegeti pe cineva cu experienta in in acest sector. Verificati daca viitorul colaborator are o diploma in sectorul fotografiei sau al artei, pentru ca acest lucru sigur aduce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Daca puteti gasi feedback pe retelele de socializare, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu usurinta care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va va oferi o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa reusiti a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, astfel incat, daca discutati cu cei de pe lista in persoana sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca va simtiti confortabil cand discutati prin telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica ce fel de poze va doriti, si asigurati-va ca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se arate galeriile complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa capete experienta in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, albume de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii care merg la nunti, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele unui bebelus. Mai mult, o persoana specializata in in poze cu natura este posibil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E indicat sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care le doriti.

7. Informati-va asupra costurilor

Se poate sa fie ispititor sa alegeti persoana cu cel mai mic tarif, dar de obicei acest tarif mai redus poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf Craiova profesionist, dar va fi necesar sa fiti deschis sa alocati o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca rezultatul va depasi asteptarile.