Cautati un fotograf din Craiova, iar un cost cat mai atractiv este un aspect important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de la fotografi din Craiova

 

 

  • Alegeti oferta care se potriveste cu suma alocata de dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, verificati site-urile web si descoperiti opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Craiova, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Angajati un adevarat profesionist

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, atunci cand realizezi cadre minunate cand mergi in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa aranjezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; selectati un prestator cu experienta care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, testati lucrarile prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru cele mai bune rezultate, este important sa aveti pe cineva cu cunostinte solide in in acest sector. Aflati daca viitorul colaborator are studii in sectorul fotografiei sau al artei, pentru ca acest lucru va face o diferenta importanta atunci cand aveti in vedere nivelul de calitate al lucrarii.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Atunci cand exista feedback pe retelele de socializare, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea clientilor anteriori pentru a intreba despre opinia acestora. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea zice cu usurinta ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Puteti descoperi foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Trebuie sa aveti posibilitatea de a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, atunci cand discutati cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa va puteti face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. Daca sunteti relaxat cand discutati prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se arate galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

Similar altor profesii, un fotograf are tendinta sa se specializeze in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele nou-nascutului tau. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. E indicat sa gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi atragator sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, insa de obicei acest tarif mai mic poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a avea parte de un fotograf Craiova de calitate, dar va fi necesar sa fiti dispus sa investiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca rezultatul va depasi asteptarile.