Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Deva, iar un pret cat mai avantajos este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Deva

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul alocat de D-voastra
  • Primiti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Solicitati sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, verificati paginile online si cautati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Deva, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Angajati un adevarat profesionist

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, atunci cand realizezi cadre deosebite in vacanta si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa iti dai interesul pentru altii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt abilitati care necesita pregatire buna si multa practica. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, portofoliile lor si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, examinati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa selectati pe cineva cu cunostinte solide in domeniu. Intrebati daca viitorul colaborator detine o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, pentru ca acest lucru sigur aduce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Daca puteti gasi feedback pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea altor clienti mai vechi pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu usurinta cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Trebuie sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, astfel incat, cand discutati cu cei de pe lista in persoana sau la telefon, sa reusiti a va face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. Daca sunteti confortabil discutand prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vi se arate galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa acumuleze experienta intr-unul sau doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele unui bebelus. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi atragator sa optati pentru persoana care cere cel mai putin, dar de cele mai multe ori acest tarif mai mic poate reflecta ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a lucra cu un fotograf Deva experimentat, dar ar trebui sa fiti dispus sa cheltuiti o suma rezonabila pentru a fi siguri ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.