Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Galati, si un pret cat mai avantajos este un factor important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la fotografi din Galati

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de D-voastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cereti indrumari de la prieteni si familie, verificati site-urile web si cautati opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Galati, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; dar, daca reusesti sa faci cadre grozave cand mergi in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire buna si multa practica. Nu angajati o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist are intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, examinati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este esential sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in in acest sector. Intrebati daca posibilul colaborator are pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, deoarece acest lucru sigur aduce o diferenta semnificativa atunci cand vine vorba despre calitatea produsului finit.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Atunci cand exista recenzii pe retelele de socializare, cititi-le cu mare atentie. Puteti intreba despre contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu usurinta cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va va oferi o perspectiva asupra procesului creativ. Puteti descoperi multe despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, cereti o consultatie. Este necesar sa aveti posibilitatea de a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, astfel incat, atunci cand vorbiti cu cei pe care i-ati ales in persoana sau prin telefon, sa va puteti contura o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care sunteti confortabil discutand la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vedeti galeriile complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea potrivita pentru a realiza pozele la un botez. Mai mult, cineva care are experienta in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie ispititor sa optati pentru persoana care cere cel mai putin, insa de cele mai multe ori acest onorariu mai redus poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf Galati profesionist, dar trebuie sa fiti deschis sa cheltuiti o suma rezonabila pentru a fi siguri ca rezultatul va depasi asteptarile.