Cautati un fotograf din Galati, iar un pret cat mai avantajos este un factor important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din Galati

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu suma alocata de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati indrumari de la membrii familiei si prieteni, studiati site-urile web si cautati opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Galati, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Angajati un adevarat profesionist

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; totusi, daca reusesti sa faci poze grozave in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu selectati o persoana care doar se crede fotograf; angajati un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Consultati site-urile acestora, portofoliile lor si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati daca exista acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, examinati lucrarile prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa aveti pe cineva cu un nivel de experienta ridicat in domeniu. Aflati daca viitorul colaborator detine o diploma in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru va face o diferenta masiva atunci cand vine vorba despre calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu usurinta ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o imagine asupra procesului creativ. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Ar trebui sa reusiti a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa incat, cand discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa reusiti a va face o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care va simtiti confortabil discutand la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si intrebati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se prezinte galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a realiza pozele unui bebelus. Mai mult, o persoana specializata in in poze cu natura foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. De regula e recomandat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie ispititor sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, insa de obicei acest onorariu mai mic poate reflecta o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf Galati experimentat, dar trebuie sa fiti deschis sa cheltuiti o suma rezonabila pentru a fi siguri ca rezultatul va depasi asteptarile.