Sunteti in cautarea unui fotograf din Giurgiu, si un cost cat mai atractiv este un aspect important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la fotografi din Giurgiu

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de D-voastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati indrumari de la prieteni si familie, rasfoiti site-urile web si descoperiti feedback-ul. Cu cat comparati mai multi fotografi Giurgiu, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; totusi, a face poze minunate cand mergi in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti o persoana care doar se crede fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, testati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in in acest sector. Verificati daca potentialul colaborator detine o diploma in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru sigur aduce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea rezultatelor obtinute.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Atunci cand exista recenzii pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea transmite cu exactitate care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o imagine asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Ar trebui sa puteti comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu cei de pe lista in persoana sau prin telefon, sa va puteti face o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca va simtiti relaxat discutand prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a explica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vi se prezinte albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf are tendinta sa capete experienta in cel mult doua stiluri de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, familii, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele unui bebelus. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. E mai bine sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie tentant sa selectati persoana care cere cel mai putin, dar de obicei acest onorariu sub pretul pietei poate reflecta ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf Giurgiu experimentat, dar ar trebui sa fiti dispus sa investiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.