Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Iasi, iar un cost cat mai avantajos este un aspect important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de la fotografi din Iasi

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati sfaturi de la prieteni si familie, studiati paginile online si analizati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Iasi, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; dar, a face cadre minunate in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt indemanari care necesita pregatire si experienta. Nu selectati o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, pozele realizate in trecut si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati lucrarile prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa aveti pe cineva cu cunostinte solide in domeniu. Intrebati daca viitorul colaborator detine pregatire la nivel inalt in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru sigur face o diferenta masiva in ceea ce priveste nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea zice cu exactitate cum a decurs colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o perspectiva asupra planului de creatie. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu candidatii in persoana sau prin telefon, sa reusiti a va face o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. In situatia in care va simtiti relaxat discutand prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Cereti sa vi se prezinte galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf are tendinta sa se specializeze intr-unul sau doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele nou-nascutului tau. Mai mult, o persoana specializata in in poze cu natura s-ar putea sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. De regula e recomandat sa selectati un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Solicitati o oferta de pret

Este posibil sa fie ispititor sa alegeti persoana care cere cel mai putin, dar de obicei acest onorariu sub pretul pietei poate arata ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, asigurati-va ca intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a avea parte de un fotograf Iasi de calitate, dar trebuie sa fiti deschis sa investiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca rezultatul va depasi asteptarile.