Sunteti in cautarea unui fotograf din Pitesti, iar un tarif cat mai avantajos este un aspect important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din Pitesti

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti paginile de internet si cautati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Pitesti, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, atunci cand realizezi poze grozave in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa te implici cu clientii, sa oferi o iluminare perfecta si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; selectati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, munca de pana acum si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati lucrarile prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este important sa selectati o persoana cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca posibilul colaborator detine studii in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru va produce o diferenta importanta atunci cand vine vorba despre calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Atunci cand exista recenzii online, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea spune cu usurinta care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Puteti afla multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Trebuie sa reusiti a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, astfel incat, cand discutati cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa va puteti contura o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care sunteti confortabil in timpul discutiei la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie ce fel de poze va doriti, si aflati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

Similar altor profesii, un fotograf obisnuieste sa se specializeze intr-unul sau doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, albume de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele la un botez. Mai mult, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa gasiti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie ispititor sa selectati persoana care are cel mai mic onorariu, insa adesea acest onorariu mai mic poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si cum sa isi desfasoare corect afacerea. De asemenea, asigurati-va ca intrebati despre orice taxe ascunse: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a va permite un fotograf Pitesti de calitate, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.