Sunteti in cautarea unui fotograf din Ploiesti, iar un pret cat mai accesibil este un aspect important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de pret de la fotografi din Ploiesti

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cautati sfaturi de la prieteni si familie, studiati site-urile online si cautati recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Ploiesti, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Angajati un adevarat profesionist

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; dar, daca reusesti sa faci cadre deosebite cand mergi in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza grozava, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu selectati pe cineva care este pasionat de fotografie si atat; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, munca de pana acum si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, testati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este important sa alegeti o persoana cu experienta in acest domeniu. Intrebati daca posibilul colaborator detine o diploma in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru sigur produce o diferenta masiva in ceea ce priveste calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti feedback online, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu fidelitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o perspectiva asupra planului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, cereti o consultatie. Este necesar sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, daca discutati cu candidatii in persoana sau la telefon, sa reusiti a va face o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care va simtiti confortabil cand discutati la telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a explica tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vi se arate albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf obisnuieste sa se specializeze in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, nou-nascuti, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele la un botez. In acelasi timp, o persoana specializata in in poze cu natura este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. E recomandat alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie ispititor sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar adesea acest tarif sub pretul pietei poate reflecta ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf Ploiesti de calitate, dar va fi necesar sa fiti dispus sa investiti o suma reprezentativa pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.