Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Ploiesti, iar un tarif cat mai atractiv este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din Ploiesti

 

 

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu suma alocata de Dvs
  • Consultati oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cautati sfaturi de la membrii familiei si prieteni, verificati site-urile de internet si analizati opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi Ploiesti, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, a face poze grozave cand mergi in vacanta si a intelege cum sa pregatesti o poza splendida, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt deprinderi care necesita pregatire buna si multa practica. Nu angajati pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; selectati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, portofoliile lor si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, testati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este important sa selectati pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Aflati daca posibilul colaborator detine pregatire la nivel inalt in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru va face o diferenta masiva atunci cand vine vorba despre calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii online, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Puteti intreba despre contactarea altor clienti mai vechi pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu fidelitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Trebuie sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, atunci cand discutati cu cei de pe lista in persoana sau la telefon, sa reusiti a va face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care va simtiti confortabil cand discutati la telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a explica ce fel de poze va doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vi se arate galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf are tendinta sa acumuleze experienta in cel mult doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele unui bebelus. In acelasi timp, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. De regula e recomandat sa selectati un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie tentant sa alegeti persoana cu cel mai mic tarif, insa de obicei acest onorariu sub pretul pietei poate arata ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre orice taxe ascunse: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a lucra cu un fotograf Ploiesti profesionist, dar ar trebui sa fiti deschis sa alocati o suma rezonabila pentru a va asigura ca rezultatul va fi cel dorit.