Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Ramnicu Valcea, iar un tarif cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Ramnicu Valcea

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati recomandari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, studiati paginile de internet si cautati recenzii. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Ramnicu Valcea, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; totusi, atunci cand realizezi cadre minunate cand mergi in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza splendida, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator profesionist care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, testati lucrarile prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa aveti o persoana cu cunostinte solide in in acest sector. Aflati daca viitorul colaborator detine studii in arta, fotografie sau editare foto, deoarece acest lucru sigur produce o diferenta importanta in ceea ce priveste nivelul de calitate al lucrarii.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti recenzii pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Incercati sa realizati contactarea altor clienti mai vechi pentru a intreba despre opinia acestora. Clientii multumiti va vor putea zice cu usurinta cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o idee asupra procesului de creatie. Aveti posibilitatea de a afla informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Este necesar sa aveti posibilitatea de a comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, astfel incat, cand discutati cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care va simtiti relaxat in timpul discutiei prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si aflati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vedeti albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa acumuleze experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, spre exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele unui bebelus. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. E mai bine sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care le doriti.

7. Verificati onorariile

Ar putea fi tentant sa alegeti persoana care cere cel mai putin, insa de obicei acest tarif sub pretul pietei poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf Ramnicu Valcea de calitate, dar ar trebui sa fiti dispus sa cheltuiti o suma rezonabila pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.