Sunteti in cautarea unui fotograf din Resita, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de la fotografi din Resita

 

 

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu suma alocata de dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara obligatii
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Solicitati indrumari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, rasfoiti site-urile de internet si cautati opinia altor oameni. Prin compararea unui numar mare de fotografi Resita, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Angajati un adevarat profesionist

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, a face cadre deosebite cand mergi in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt indemanari care necesita pregatire si experienta. Nu alegeti pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site personal.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, examinati lucrarile prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este esential sa alegeti pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Aflati daca viitorul colaborator are studii in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, avand in vedere ca acest lucru poate aduce o diferenta masiva atunci cand vine vorba despre calitatea produsului finit.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Daca puteti gasi feedback pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu usurinta cum a decurs cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Puteti descoperi informatii importante despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, astfel incat, atunci cand vorbiti cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau la telefon, sa va puteti face o imagine despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. Daca sunteti relaxat discutand prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si intrebati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vi se arate galeriile complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa capete experienta in cel mult doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii care merg la nunti, spre exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. De asemenea, cineva care are experienta in poze cu natura este posibil sa nu fie o alegere ideala pentru imortalizarea unei nunti. E indicat sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie tentant sa selectati persoana care are cel mai mic onorariu, dar adesea acest tarif mai redus poate arata ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si cum sa isi desfasoare corect afacerea. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre orice taxe ascunse: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a va permite un fotograf Resita de calitate, dar trebuie sa fiti deschis sa cheltuiti o suma rezonabila pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.