Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Satu Mare, iar un pret cat mai avantajos este un aspect important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid cotatii de pret de la fotografi din Satu Mare

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de D-voastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Cereti sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, studiati site-urile online si cautati recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Satu Mare, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci cadre grozave in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza splendida, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt deprinderi pentru care este necesara pregatire buna si multa practica. Nu alegeti o persoana care este pasionat de fotografie si atat; selectati un prestator profesionist care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa selectati o persoana cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca posibilul colaborator are pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta semnificativa atunci cand vine vorba despre calitatea produsului finit.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

In cazul in care gasiti feedback pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu usurinta care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va va oferi o idee asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a afla multe despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Ar trebui sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, atunci cand discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care sunteti confortabil in timpul discutiei la telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat in prezenta dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vi se arate albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf tinde sa acumuleze experienta in cel mult doua ocazii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele nou-nascutului tau. Mai mult, o persoana specializata in in poze cu natura s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. E mai bine sa alegeti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie ispititor sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif sub pretul pietei poate arata o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si cum sa isi desfasoare corect afacerea. De asemenea, luati in considerare sa intrebati despre orice taxe ascunse: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a avea parte de un fotograf Satu Mare profesionist, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.