Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din sector 1, si un tarif cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din sector 1

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati recomandari de la prieteni si familie, studiati site-urile de internet si descoperiti recenzii. Cu cat comparati mai multi fotografi sector 1, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, a face cadre grozave cand mergi in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza splendida, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa editezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu selectati o persoana care este pasionat de fotografie si atat; angajati un prestator cu experienta care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, munca de pana acum si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, testati lucrarile prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa aveti pe cineva cu experienta in acest domeniu. Verificati daca posibilul colaborator are o diploma in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta importanta in ceea ce priveste nivelul de calitate al lucrarii.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea zice cu fidelitate cum a decurs cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va va oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Puteti afla multe despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, daca vorbiti cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau prin telefon, sa va puteti contura o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care va simtiti confortabil cand discutati la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se prezinte albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. In acelasi timp, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E mai bine sa alegeti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi tentant sa selectati persoana care are cel mai mic onorariu, insa adesea acest onorariu mai redus poate reflecta ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf sector 1 experimentat, dar ar trebui sa fiti deschis sa investiti o suma rezonabila pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.