Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din sector 2, si un tarif cat mai accesibil este prioritar pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de la fotografi din sector 2

 

 

  • Alegeti oferta care se potriveste cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati sfaturi de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti paginile de internet si cautati recenzii. Cu cat comparati mai multi fotografi sector 2, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; dar, daca reusesti sa faci cadre minunate in vacanta si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza grozava, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa aranjezi materialele sunt indemanari care necesita un nivel de experienta ridicat. Nu selectati o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, portofoliile lor si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, testati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa selectati o persoana cu experienta in domeniu. Intrebati daca posibilul colaborator are o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru poate face o diferenta semnificativa atunci cand aveti in vedere calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Clientii multumiti va vor putea transmite cu fidelitate ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a afla foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa aveti posibilitatea de a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, cand discutati cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa reusiti a va face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care va simtiti confortabil cand discutati la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vi se arate albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

La fel ca si alte profesii, un fotograf obisnuieste sa se specializeze in cel mult doua stiluri de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, este posibil sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele unui bebelus. In acelasi timp, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru o nunta. E mai bine sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie atragator sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif mai mic poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. In acelasi timp, nu uitati sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a avea parte de un fotograf sector 2 experimentat, dar trebuie sa fiti deschis sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.