Sunteti in cautarea unui fotograf din sector 3, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din sector 3

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, verificati paginile de internet si cautati opinia altor oameni. Cu cat comparati mai multi fotografi sector 3, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; dar, a face poze grozave in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza grozava, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire buna si multa practica. Nu angajati pe cineva care este pasionat de fotografie si atat; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, pozele realizate in trecut si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa selectati pe cineva cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca potentialul colaborator are studii in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru poate produce o diferenta semnificativa in ceea ce priveste calitatea produsului finit.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti feedback pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea zice cu fidelitate ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va poate oferi o imagine asupra planului creativ. Puteti afla multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa puteti comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, astfel incat, atunci cand discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care va simtiti confortabil discutand la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vi se arate albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf tinde sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. E indicat sa gasiti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie tentant sa optati pentru persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif mai mic poate arata ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a va permite un fotograf sector 3 experimentat, dar va fi necesar sa fiti deschis sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.