Sunteti in cautarea unui fotograf din sector 4, iar un cost cat mai atractiv este un factor important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la fotografi din sector 4

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe bugetul proiectat de D-voastra
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la membrii familiei si prieteni, verificati paginile de internet si cautati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi sector 4, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Angajati un adevarat profesionist

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, a face poze deosebite cand mergi in vacanta si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa aranjezi materialele sunt deprinderi care solicita un nivel de experienta ridicat. Nu selectati o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator profesionist care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, pozele realizate in trecut si recenziile lor. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna un site personal.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, testati experienta prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa selectati o persoana cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca viitorul colaborator detine pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, deoarece acest lucru va aduce o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

Daca puteti gasi recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea spune cu fidelitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va poate oferi o perspectiva asupra planului de creatie. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa ca, atunci cand vorbiti cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti face o idee despre cum se imbina personalitatile voastre. In situatia in care va simtiti confortabil discutand la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a explica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf are tendinta sa capete experienta in cel mult doua stiluri de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi nou nascuti, albume de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele unui bebelus. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. De regula e recomandat sa selectati un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Verificati onorariile

Este posibil sa fie tentant sa alegeti persoana care cere cel mai putin, dar de obicei acest onorariu mai redus poate arata o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii percep ceea ce merita si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf sector 4 de calitate, dar trebuie sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca rezultatul va depasi asteptarile.