Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din sector 5, iar un pret cat mai avantajos este un aspect important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de pret de la fotografi din sector 5

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de dumneavoastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Solicitati sfaturi de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, studiati paginile web si descoperiti recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi sector 5, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; dar, a face cadre grozave in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa oferi o iluminare perfecta si sa editezi materialele sunt deprinderi care solicita pregatire si experienta. Nu selectati o persoana care doar se crede fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, pozele realizate in trecut si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, verificati experienta prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa aveti o persoana cu experienta in domeniu. Verificati daca posibilul colaborator are pregatire la nivel inalt in arta, fotografie sau editare foto, deoarece acest lucru va face o diferenta semnificativa in ceea ce priveste calitatea rezultatelor obtinute.

4. Solicitati o parere de la clientii mai vechi sau consultati recenziile online

In cazul in care gasiti feedback pe diferite site-uri, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea zice cu exactitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o idee asupra procesului creativ. Puteti afla informatii importante despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Ar trebui sa puteti comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu candidatii in persoana sau prin telefon, sa va puteti face o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care sunteti confortabil cand discutati prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si asigurati-va ca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vedeti galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf obisnuieste sa acumuleze experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi nou nascuti, poze de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. In acelasi timp, o persoana specializata in in poze cu natura este posibil sa nu fie alegerea ideala pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care le doriti.

7. Verificati onorariile

Ar putea fi atragator sa alegeti persoana care are cel mai mic onorariu, insa de cele mai multe ori acest tarif mai redus poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si cum sa isi desfasoare corect afacerea. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre orice taxe ascunse: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a lucra cu un fotograf sector 5 de calitate, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.