Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din sector 6, si un cost cat mai avantajos este un factor important pentru Dvs?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid cotatii de pret de la fotografi din sector 6

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Solicitati recomandari de la membrii familiei si prieteni, studiati paginile online si descoperiti feedback-ul. Prin compararea unui numar mare de fotografi sector 6, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci cadre deosebite in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza extraordinara, sa te implici cu clientii, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt indemanari pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu angajati o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator profesionist care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, examinati lucrarile prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru cele mai bune rezultate, este important sa aveti o persoana cu un nivel de experienta ridicat in domeniu. Intrebati daca viitorul colaborator are pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru poate face o diferenta importanta atunci cand vine vorba despre calitatea rezultatelor obtinute.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Atunci cand exista feedback pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Puteti intreba despre contactarea clientilor anteriori pentru a intreba despre opinia acestora. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea transmite cu fidelitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra procesului de creatie. Puteti afla informatii importante despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Trebuie sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, astfel incat, daca discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti face o idee despre legatura care se poate crea intre voi. In situatia in care sunteti confortabil discutand prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti galeriile complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf tinde sa capete experienta intr-unul sau doua ocazii de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, albume de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele la un botez. Mai mult, o persoana specializata in in poze cu natura foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E indicat sa alegeti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Solicitati o oferta de pret

Ar putea fi tentant sa optati pentru persoana care are cel mai mic onorariu, insa adesea acest onorariu mai mic poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. De asemenea, asigurati-va ca intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf sector 6 de calitate, dar ar trebui sa fiti deschis sa cheltuiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca rezultatul va fi cel dorit.