Sunteti in cautarea unui fotograf din Sibiu, iar un tarif cat mai accesibil este important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte de pret de la fotografi din Sibiu

 

 

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu bugetul proiectat de Dvs
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti indrumari de la membrii familiei si prieteni, verificati site-urile online si descoperiti feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Sibiu, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Angajati un adevarat profesionist

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; totusi, daca reusesti sa faci poze minunate in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza splendida, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa editezi materialele sunt deprinderi care necesita pregatire si experienta. Nu selectati pe cineva care este pasionat de fotografie si atat; angajati un prestator profesionist care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati acreditarile

La fel ca si in cazul punctului doi, examinati experienta prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa alegeti o persoana cu experienta in domeniu. Verificati daca viitorul colaborator are studii in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta importanta atunci cand vine vorba despre calitatea rezultatelor obtinute.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

In cazul in care gasiti recenzii online, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea zice cu exactitate care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va ofera o idee asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Trebuie sa puteti comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, asa incat, cand discutati cu cei pe care i-ati ales in persoana sau la telefon, sa va puteti contura o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care va simtiti relaxat cand discutati la telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vi se arate galeriile complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa se specializeze in cel mult doua stiluri de pozat: la o nunta, maternitate, bebelusi nou nascuti, albume de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii care merg la nunti, spre exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele la un botez. Mai mult, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale s-ar putea sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. E indicat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Solicitati o oferta de pret

Se poate sa fie tentant sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif mai redus poate arata ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a va permite un fotograf Sibiu profesionist, dar trebuie sa fiti dispus sa alocati o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.