Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Sibiu, si un tarif cat mai atractiv este important pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de la fotografi din Sibiu

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Cautati recomandari de la cei mai apropiati prieteni si cunoscuti, studiati paginile de internet si analizati feedback-ul. Prin compararea unui numar mare de fotografi Sibiu, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu cautati recenzii pe un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; totusi, a face cadre deosebite cand mergi in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza splendida, sa iti dai interesul pentru altii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt deprinderi care solicita pregatire buna si multa practica. Nu alegeti pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, portofoliile lor si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna o pagina web.

3. Verificati daca exista acreditari

Dupa cum spuneam initial, testati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa alegeti o persoana cu cunostinte solide in domeniu. Verificati daca viitorul colaborator detine o diploma in arta, fotografie sau editare foto, pentru ca acest lucru sigur aduce o diferenta importanta atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

In cazul in care gasiti recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Incercati sa realizati contactarea clientilor anteriori pentru a intreba despre opinia acestora. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea zice cu fidelitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va ofera o idee asupra procesului creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi informatii importante despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa puteti comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu candidatii fata in fata sau prin telefon, sa va puteti face o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In situatia in care sunteti relaxat discutand la telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil cu dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a explica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa acumuleze experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: la o nunta, maternitate, nou-nascuti, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii care merg la nunti, de exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele unui bebelus. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura este posibil sa nu fie o alegere ideala pentru imortalizarea unei nunti. E indicat sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Se poate sa fie ispititor sa alegeti persoana care cere cel mai putin, dar adesea acest tarif mai redus poate denota ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. Mai mult, asigurati-va ca intrebati despre eventuale taxe suplimentare: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf Sibiu de calitate, dar va fi necesar sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.