Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Slatina, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de pret de la fotografi din Slatina

 

 

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cautati indrumari de la membrii familiei si prieteni, studiati paginile online si analizati opinia altor oameni. Prin compararea unui numar mare de fotografi Slatina, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, atunci cand realizezi cadre minunate in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa iti dai interesul pentru altii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt deprinderi care solicita un nivel de experienta ridicat. Nu selectati o persoana care este pasionat de fotografie si atat; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Consultati site-urile acestora, munca de pana acum si recenziile lor. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site personal.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Dupa cum spuneam initial, examinati lucrarile prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este important sa selectati pe cineva cu experienta in domeniu. Aflati daca posibilul colaborator are pregatire la nivel inalt in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, deoarece acest lucru poate produce o diferenta importanta in ceea ce priveste nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Solicitati date pentru contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Clientii multumiti va vor putea transmite cu usurinta ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va ofera o idee asupra procesului creativ. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu candidatii in persoana sau la telefon, sa reusiti a va face o imagine despre cum se imbina personalitatile voastre. Daca sunteti confortabil in timpul discutiei prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a descrie tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Cereti sa vedeti albumele complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

Similar altor profesii, un fotograf tinde sa capete experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, nou-nascuti, albume de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele la un botez. In acelasi timp, cineva care are experienta in poze cu natura foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa gasiti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Se poate sa fie tentant sa alegeti persoana care cere cel mai putin, dar adesea acest onorariu sub pretul pietei poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, nu uitati sa intrebati despre orice taxe ascunse: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a avea parte de un fotograf Slatina de calitate, dar trebuie sa fiti deschis sa investiti o suma rezonabila pentru a va asigura ca rezultatul va fi cel dorit.