Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Slobozia, si un pret cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de pret de la fotografi din Slobozia

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Faceti economie de bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti sfaturi de la prieteni si familie, verificati site-urile online si analizati recenzii. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Slobozia, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”se joaca de-a fotograful”; totusi, atunci cand realizezi poze minunate cand mergi in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt indemanari pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu alegeti o persoana care este pasionat de fotografie si atat; selectati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, portofoliile lor si opinia clientilor anteriori. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

La fel ca si in cazul punctului doi, examinati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este vital sa aveti pe cineva cu un nivel de experienta ridicat in in acest sector. Intrebati daca viitorul colaborator detine o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, pentru ca acest lucru sigur produce o diferenta semnificativa atunci cand vine vorba despre nivelul de calitate al lucrarii.

4. Verificati recenziile online sau discutati cu vechii clienti

Atunci cand exista recenzii pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Solicitati date pentru contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu exactitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o imagine asupra modului in care se desfasoara procesul creativ. Aveti posibilitatea de a descoperi foarte multe informatii despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa puteti comunica fara dificultati cu persoana aleasa in final, astfel incat, cand discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. Daca va simtiti relaxat in timpul discutiei prin telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil in prezenta dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

La fel ca si alte profesii, un fotograf tinde sa se specializeze intr-unul sau doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, poze de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, foarte probabil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a realiza pozele unui bebelus. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie alegerea ideala pentru imortalizarea unei nunti. E indicat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie tentant sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, dar de obicei acest tarif mai redus poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a avea parte de un fotograf Slobozia experimentat, dar ar trebui sa fiti dispus sa investiti o suma reprezentativa pentru a va asigura ca rezultatul va depasi asteptarile.