Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Suceava, iar un cost cat mai avantajos este un aspect important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Suceava

 

 

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti indrumari de la prieteni si familie, rasfoiti paginile online si descoperiti recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Suceava, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, a face cadre deosebite in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa editezi materialele sunt indemanari pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu alegeti pe cineva care doar se crede fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Verificati pagina web a acestora, portofoliile lor si recenziile lor. Un adevarat profesionist poate oferi intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Asa cum am mentionat si la punctul doi, testati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este vital sa selectati pe cineva cu cunostinte solide in acest domeniu. Intrebati daca viitorul colaborator are pregatire la nivel inalt in arta, fotografie sau editare foto, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea celor care au lucrat in trecut cu persoana in cauza pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Clientii multumiti va vor putea zice cu exactitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va va oferi o imagine asupra planului de creatie. Aveti posibilitatea de a descoperi multe despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Ar trebui sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, cand discutati cu cei de pe lista fata in fata sau la telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. Daca va simtiti relaxat in timpul discutiei prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care le doriti, si asigurati-va ca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vedeti albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

Similar altor profesii, un fotograf obisnuieste sa acumuleze experienta in cel mult doua stiluri de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, albume de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru a face pozele la un botez. In acelasi timp, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale este posibil sa nu fie alegerea ideala pentru o nunta. E indicat sa alegeti un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Informati-va asupra costurilor

Este posibil sa fie atragator sa selectati persoana care are cel mai mic onorariu, dar de cele mai multe ori acest onorariu mai redus poate reflecta o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. In acelasi timp, luati in considerare sa intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante de bani pentru a lucra cu un fotograf Suceava profesionist, dar va fi necesar sa fiti deschis sa investiti o suma rezonabila pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi cel dorit.