Sunteti in cautarea unui fotograf din Targoviste, si un cost cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de la fotografi din Targoviste

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de dumneavoastra
  • Consultati oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Efectuati cercetari amanuntite

Cautati recomandari de la prieteni si familie, studiati paginile web si cautati recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Targoviste, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; probabil veti fi dezamagit.

2. Angajati un adevarat profesionist

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”face pe fotograful amator”; cu toate acestea, daca reusesti sa faci poze grozave in concediu si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa iti dai interesul pentru altii, sa oferi o iluminare perfecta si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt abilitati care solicita pregatire buna si multa practica. Nu selectati pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu experienta care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, portofoliile lor si recenziile lor. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Solicitati prezentarea unor acreditari

Dupa cum spuneam initial, verificati munca prestatorului pentru a identifica nivelul de experienta, de pregatire si existenta posibilelor acreditari oficiale. Cu totii ne vom afla la un moment dat la inceput, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa aveti pe cineva cu experienta in in acest sector. Aflati daca posibilul colaborator are o diploma in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru va produce o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere calitatea rezultatelor obtinute.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

In cazul in care gasiti feedback online, nu le treceti cu vederea. Solicitati date pentru contactarea altor clienti mai vechi pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Clientii multumiti va vor putea spune cu exactitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o idee asupra planului creativ. Puteti descoperi multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

Atunci cand v-ati hotarat pentru cativa potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Este necesar sa reusiti a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, cand discutati cu cei de pe lista in persoana sau prin telefon, sa va puteti contura o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In situatia in care sunteti confortabil cand discutati prin telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat in prezenta dumneavoastra. Utilizati acest interval de timp pentru a explica ce fel de poze va doriti, si aflati daca prestatorul se simte bine cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca vor aparea in cadru. Solicitati sa vedeti albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf are tendinta sa acumuleze experienta intr-unul sau doua domenii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, albume de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a realiza pozele la un botez. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie alegerea ideala pentru imortalizarea unei nunti. E recomandat gasiti un profesionist specializat in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Solicitati o oferta de pret

Ar putea fi tentant sa selectati persoana care cere cel mai putin, dar adesea acest onorariu sub pretul pietei poate reflecta ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. Mai mult, asigurati-va ca intrebati despre costuri suplimentare care pot sa apara: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf Targoviste experimentat, dar trebuie sa fiti deschis sa investiti o suma nu chiar modesta pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.