Sunteti in cautarea unui fotograf din Targu Jiu, iar un tarif cat mai atractiv este un aspect important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de la fotografi din Targu Jiu

 

 

  • Alegeti oferta care se muleaza pe bugetul alocat de D-voastra
  • Primiti oferta gratuit si fara obligatii
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cereti recomandari de la prieteni si familie, verificati paginile web si descoperiti recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Targu Jiu, cu atat va fi mai probabil sa faceti alegerea perfecta. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”face pe fotograful amator”; totusi, atunci cand realizezi poze minunate in concediu si a detine experienta necesara pentru a pregati o poza splendida, sa fii implicat trup si suflet, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt indemanari care solicita pregatire si experienta. Nu selectati pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, portofoliile lor si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati acreditarile

Dupa cum spuneam initial, verificati experienta prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa aveti o persoana cu cunostinte solide in domeniu. Intrebati daca potentialul colaborator detine studii in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, pentru ca acest lucru poate produce o diferenta masiva atunci cand aveti in vedere calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Atunci cand exista recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Incercati sa realizati contactarea altor clienti mai vechi pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea transmite cu exactitate ce le-a placut la cooperarea cu profesionistul in cauza. Acest lucru va poate oferi o idee asupra modului in care se desfasoara procesul de creatie. Aveti posibilitatea de a descoperi foarte multe informatii despre un profesionist atunci cand alegeti sa vorbiti cu fostii clienti.

5. Intervievati prestatorul si testati-va nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Este necesar sa puteti comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa ca, daca discutati cu cei pe care i-ati ales fata in fata sau prin telefon, sa va puteti contura o imagine despre legatura care se poate crea intre voi. In cazul in care va simtiti relaxat discutand la telefon, este aproape sigur ca si in timpul sedintelor foto va veti simti minunat. Luati-va asigurari pentru ca si profesionistul ales sa fie relaxat cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a descrie tipul de poze pe care le doriti, si intrebati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se arate albumele complete pe care le realizeaza pentru clienti.

6. Urmariti specializarea

Similar altor profesii, un fotograf obisnuieste sa capete experienta in cel mult doua domenii de pozat: la o nunta, maternitate, nou-nascuti, albume de familie, peisaje cu natura, portrete, etc. Prestatorii de nunta, de exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea potrivita pentru a realiza pozele la un botez. In acelasi timp, cineva care are experienta in poze cu peisaje naturale este posibil sa nu fie cea mai buna alegere pentru imortalizarea unei nunti. De regula e recomandat sa selectati un profesionist specializat in tipul de poze pe care urmariti sa le faceti.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie ispititor sa optati pentru persoana care are cel mai mic onorariu, insa de obicei acest tarif sub pretul pietei poate arata o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii percep ceea ce merita si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: pe langa tariful initial pentru a face fotografiile, se va plati suplimentar in vederea editarii acestora sau pentru alte servicii conexe? Nu trebuie sa va goliti portofelul pentru a lucra cu un fotograf Targu Jiu profesionist, dar trebuie sa fiti dispus sa alocati o suma nu chiar modesta pentru a fi siguri ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.