Sunteti in cautarea unui fotograf din Targu Mures, si un pret cat mai avantajos este un aspect important pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din orasul Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Consultati rapid oferte de la fotografi din Targu Mures

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul proiectat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti recomandari de la membrii familiei si prieteni, verificati site-urile de internet si descoperiti recenzii. Cu cat comparati mai multi fotografi Targu Mures, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Angajati un adevarat profesionist

Cu totii cunoastem pe cineva care ”face pe fotograful amator”; totusi, a face poze minunate in concediu si a intelege cum sa pregatesti o poza grozava, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt abilitati care necesita un nivel de experienta ridicat. Nu alegeti pe cineva care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Verificati pagina web a acestora, portofoliile lor si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

Asa cum am mentionat si la punctul doi, verificati munca prestatorului pentru consistenta, acreditari, educatie si experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar daca vreti sa va bucurati de rezultate de exceptie, este vital sa alegeti pe cineva cu experienta in acest domeniu. Aflati daca potentialul colaborator are pregatire la nivel inalt in sectorul fotografiei sau al artei, pentru ca acest lucru va face o diferenta semnificativa atunci cand vine vorba despre nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe retelele de socializare, nu le treceti cu vederea. Puteti intreba despre contactarea altor clienti mai vechi pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu usurinta care au fost punctele cheie in cooperarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va ofera o perspectiva asupra planului de creatie. Puteti afla foarte multe informatii despre un profesionist in urma unei conversatii cu fostii clienti.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, programati un interviu cu acestia. Ar trebui sa aveti posibilitatea de a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, asa incat, daca discutati cu candidatii fata in fata sau la telefon, sa reusiti a va face o idee despre posibilitatea realizarii unei conexiuni. In cazul in care sunteti confortabil discutand prin telefon, cel mai probabil va veti simti foarte bine si in cadrul sedintelor foto. Purtati-va in asa fel incat si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Utilizati acest timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si aflati daca prestatorul se simte in largul sau cu copiii, bebelusii si animalele de companie – in cazul in care acestia apar in cadru. Solicitati sa vedeti albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Urmariti specializarea

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf tinde sa se specializeze intr-unul sau doua ocazii de pozat: nunti, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, familii, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii care merg la nunti, spre exemplu, s-ar putea sa nu fie alegerea potrivita pentru a face pozele unui bebelus. In acelasi timp, o persoana specializata in in poze cu peisaje naturale foarte probabil sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E recomandat gasiti un profesionist care are experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Verificati onorariile

Se poate sa fie ispititor sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, insa adesea acest tarif mai mic poate denota ca prestatorul nu are un nivel de experienta ridicat. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ceea ce este necesar pentru a conduce o afacere. Mai mult, luati in considerare sa intrebati despre eventuale taxe suplimentare: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a avea parte de un fotograf Targu Mures de calitate, dar va fi necesar sa fiti dispus sa alocati o suma nu chiar modesta pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.