Aveti nevoie de serviciile unui fotograf din Vaslui, si un cost cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea Dvs cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid oferte de la fotografi din Vaslui

 

 

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Studiati cu atentie piata

Cereti indrumari de la membrii familiei si prieteni, rasfoiti paginile de internet si analizati feedback-ul. Cu cat aveti in vedere mai multi fotografi Vaslui, cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti o bijuterie. Nu este indicat sa cereti opinii in cadrul unui grup de Facebook; cel mai probabil rezultatul va fi dezamagitor.

2. Optati pentru un profesionist desavarsit

Pe oricine intrebam va cunoaste macar un om care ”face pe fotograful amator”; dar, atunci cand realizezi poze minunate in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza extraordinara, sa fii implicat trup si suflet, sa reusesti sa oferi cele mai bune conditii de lumina si sa editezi materialele sunt abilitati pentru care este necesara un nivel de experienta ridicat. Nu selectati pe cineva care este pasionat de fotografie si atat; tocmiti un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are un palmares stabilit. Studiati site-urile lor, portofoliile lor si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist are intotdeauna un site de prezentare.

3. Verificati daca exista acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, verificati lucrarile prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Desigur, pentru toti exista un inceput, dar pentru cele mai bune rezultate, este esential sa selectati o persoana cu experienta in in acest sector. Aflati daca posibilul colaborator detine o diploma in domeniul artelor vizuale sau al editarii fotografiilor, pentru ca acest lucru sigur produce o diferenta semnificativa atunci cand vine vorba despre calitatea produsului finit.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Daca puteti gasi recenzii pe diferite site-uri, cititi-le cu mare atentie. Incercati sa realizati contactarea altor clienti mai vechi pentru a vedea daca acestia au fost multumiti de munca prestata. Atunci cand clientul a fost multumit, va putea spune cu exactitate ce le-a placut la colaborarea cu profesionistul respectiv. Acest lucru va va oferi o perspectiva asupra planului de creatie. Puteti afla multe despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Aflati care este nivelul de confort cu ajutorul unui interviu

Dupa ce ati restrans cautarea la cativa potentiali prestatori, solicitati un interviu acestora. Ar trebui sa reusiti a comunica liber si usor cu persoana aleasa in final, astfel incat, atunci cand vorbiti cu cei pe care i-ati ales in persoana sau la telefon, sa va puteti contura o idee despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care va simtiti relaxat cand discutati la telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica ce fel de poze va doriti, si aflati daca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Solicitati sa vi se arate galeriile complete pe care le are de livrat clientilor.

6. Solicitati doar poze pentru care exista specializare

La fel ca si alte profesii, un fotograf are tendinta sa acumuleze experienta intr-unul sau doua stiluri de pozat: in timpul nuntii, maternitate, nou-nascuti, poze de familie, natura, portrete, diverse peisaje, etc. Prestatorii de nunta, spre exemplu, este posibil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele unui bebelus. De asemenea, cineva care este specializat in poze cu natura foarte probabil sa nu fie alegerea ideala pentru imortalizarea unei nunti. E mai bine sa selectati un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Solicitati o oferta de pret

Se poate sa fie ispititor sa alegeti persoana cu cel mai mic tarif, dar de cele mai multe ori acest tarif mai redus poate reflecta ca acesta nu este foarte experimentat. Toti prestatorii stiu care e nivelul lor de experienta si cum sa isi desfasoare corect afacerea. Mai mult, asigurati-va ca intrebati despre orice taxe ascunse: Sunt incluse in tariful stabilit initial si editarea pozelor sau imprimarea acestora? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a va permite un fotograf Vaslui profesionist, dar trebuie sa fiti dispus sa investiti o suma nu chiar modesta pentru a fi siguri ca rezultatul va fi cel dorit.