Cautati un fotograf din Zalau, iar un cost cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 fotografi din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid. (Doar completati formularul si in scurt timp veti primi oferta)

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Primiti rapid cotatii de pret de la fotografi din Zalau

 

 

  • Alegeti oferta care se aliniaza cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

 

 
 

Cum se alege un fotograf?

1. Faceti cercetari

Cereti sfaturi de la prieteni si familie, verificati site-urile de internet si cautati recenzii. Prin compararea unui numar mare de fotografi Zalau, cu atat vor fi mai mari sanse dvs sa faceti cea mai buna alegere. Nu intrebati intr-un grup de Facebook; sunt sanse mici sa gasiti ceva serios.

2. Alegeti o persoana cu experienta

In orice grup de prieteni exista macar o persoana care ”se joaca de-a fotograful”; cu toate acestea, atunci cand realizezi poze grozave in vacanta si a cunoaste cum se obtine o poza splendida, sa te implici cu clientii, sa obtii cea mai buna iluminare si sa reusesti sa editezi perfect materialele sunt indemanari pentru care este necesara pregatire si experienta. Nu alegeti o persoana care are impresia ca se pricepe la a fi fotograf; angajati un prestator cu un nivel de experienta ridicat care are multa munca in spate. Studiati site-urile lor, munca de pana acum si feedback-ul primit in trecut. Un adevarat profesionist va avea intotdeauna o pagina web.

3. Verificati daca exista acreditari

La fel ca si in cazul punctului doi, examinati munca prestatorului pentru vedea daca acesta detine acreditari si a acumulat experienta. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva, dar pentru a obtine rezultate exceptionale, este esential sa selectati pe cineva cu experienta in acest domeniu. Aflati daca posibilul colaborator are studii in sectorul fotografiei sau al artei, avand in vedere ca acest lucru va aduce o diferenta masiva atunci cand vine vorba despre nivelul de calitate al lucrarii.

4. Cititi recenzii si discutati cu fosti clienti

Atunci cand exista feedback pe diferite site-uri, asigurati-va ca le cititi cu atentie. Incercati sa realizati contactarea clientilor anteriori pentru a solicita o opinie asupra desfasurarii lucrurilor. Daca clientul a fost multumit, acesta va putea transmite cu exactitate care au fost punctele cheie in colaborarea cu profesionistul despre care este vorba. Acest lucru va poate oferi o imagine asupra planului creativ. Puteti descoperi informatii importante despre un profesionist vorbind cu clientii.

5. Solicitati un interviu pentru a testa nivelul de confort

In momentul in care aveti o lista scurta de potentiali prestatori, cereti o consultatie. Trebuie sa reusiti a comunica cu usurinta cu persoana aleasa in final, asa incat, cand vorbiti cu candidatii in persoana sau prin telefon, sa reusiti a va face o idee despre cum se imbina personalitatile voastre. In cazul in care sunteti confortabil cand discutati prin telefon, este mult mai probabil sa va simtiti complet in largul vostru in timpul sedintei foto. Asigurati-va ca si profesionistul ales sa fie confortabil lucrand cu dumneavoastra. Folositi acest interval de timp pentru a exemplifica tipul de poze pe care vreti sa le obtineti, si asigurati-va ca prestatorul este obisnuit cu cu copiii, bebelusii si animalele de companie – daca se vor strecura in cadru. Intrebati daca se poate sa vi se prezinte albumele complete pe care le pune la dispozitia clientilor.

6. Concentrati-va pe specialitate

In acelasi fel ca si in cazul altor profesii, un fotograf are tendinta sa se specializeze in cel mult doua domenii de pozat: in timpul nuntii, maternitate, bebelusi abia veniti pe lume, poze de familie, portrete, peisaje, natura, etc. Prestatorii pe care ii vedem la nunti, de exemplu, foarte probabil sa nu fie alegerea cea mai buna pentru a face pozele nou-nascutului tau. Mai mult, cineva care este specializat in poze cu natura s-ar putea sa nu fie o alegere ideala pentru o nunta. E indicat sa gasiti un profesionist cu experienta in tipul de poze pe care v-ati planificat sa le realizati.

7. Informati-va asupra costurilor

Ar putea fi tentant sa selectati persoana cu cel mai mic tarif, insa de obicei acest tarif mai mic poate denota o lipsa de indemanare si experienta. Toti prestatorii isi cunosc valoarea si ce trebuie sa faca pentru a avea o afacere de succes. De asemenea, asigurati-va ca intrebati despre eventuale taxe suplimentare: costul initial include editarea, imprimarile si alte servicii, sau fiecare dintre acestea sunt in plus? Nu este necesar sa platiti o suma iesita din comun pentru a lucra cu un fotograf Zalau de calitate, dar trebuie sa fiti dispus sa cheltuiti o suma reprezentativa pentru a avea siguranta ca obtineti cel mai bun rezultat posibil.