Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Alba Iulia, si doriti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Alba Iulia

   

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

   

In ce fel alegi un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Alba Iulia este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti dupa ce sa te uiti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui profesionist se poate dovedi un prim pas pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert bun te va sprijini sa evoluezi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e indicat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti sugereaza zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Alba Iulia experimentat te pretuieste si crede nemijlocit in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).