Cautati un psiholog in Alexandria, si doriti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Alexandria

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Alexandria este o hotarare semnificativa, intrucat alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand stii ce ai nevoie si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui expert in domeniu poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un prieten care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa inlocuiesti aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa duca la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o situatie neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand apare panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cateva semne ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest pas este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si confortabil cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Alexandria valoros stie ca ai valoare si crede in capacitatea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).