Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Alexandria, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Alexandria

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Alexandria este o hotarare cu greutate, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand stii dupa ce sa te uiti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist se poate dovedi un impuls pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai avansata a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand faci alegerea te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o problema grea. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cateva semnale ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand te decizi asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Alexandria experimentat stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).