Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Alexandria, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Alexandria

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Alexandria este o decizie importanta, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui profesionist poate fi un prim pas pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa recunosti si sa schimbi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Cand e indicat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cateva semnale ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest lucru este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Alexandria valoros are incredere in tine si crede nemijlocit in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).