Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Arad, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Arad

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Arad este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sprijini sa evoluezi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e indicat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest pas este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti indica nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Arad priceput stie ca ai valoare si e convins in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).