Cautati un psiholog in Bacau, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bacau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Bacau este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte esentiala a redresarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui profesionist poate constitui un impuls benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si apoi iti da sfaturi. In schimb, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o problema neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o decizie in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti sugereaza zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bacau priceput are incredere in tine si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).