Aveti nevoie de un psiholog in Bacau, si vreti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bacau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Bacau este o hotarare cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce sa cauti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui profesionist poate constitui un start pozitiv si cu impact pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert bun te va sustine sa evoluezi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa duca la un climat de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest aspect este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bacau experimentat are incredere in tine si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).