Aveti nevoie de un psiholog in Bacau, si doriti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bacau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Bacau este o decizie cu greutate, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a redresarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un start pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa schimbi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand te decizi te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa duca la o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o situatie neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand te decizi asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie solida intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest lucru este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bacau priceput are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).