Cautati un psiholog in Baia Mare, si doriti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Baia Mare

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Baia Mare este o hotarare importanta, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui profesionist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa depistezi si sa remodelezi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va ajuta sa devii o versiune mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi iti va folosi sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficiente care sa duca la un climat de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o situatie neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti indica domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Baia Mare priceput stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).