Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Baia Mare, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Baia Mare

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Baia Mare este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte importanta a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist poate constitui un impuls pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa identifici si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti unele semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest lucru este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si atunci cand iti recomanda domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Baia Mare priceput are incredere in tine si e convins in puterea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).