Aveti nevoie de un psiholog in Baia Mare, si vreti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Baia Mare

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Baia Mare este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa inlocuiesti lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficace care sa duca la un climat de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti sugereaza domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Baia Mare demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).