Aveti nevoie de un psiholog in Bistrita, si v-ar prinde bine o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bistrita

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Bistrita este o decizie cu greutate, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui profesionist poate fi un start pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa depistezi si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o varianta mai avansata a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa construiasca un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e recomandat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o problema neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cateva indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand te decizi asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest lucru este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti indica nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bistrita experimentat are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).