Aveti nevoie de un psiholog in Bistrita, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bistrita

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Bistrita este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce sa cauti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui specialist se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai avansata a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa construiasca o relatie de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multi oameni iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata unele semne ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest pas este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bistrita priceput are incredere in tine si crede nemijlocit in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).