Cautati un psiholog in Bistrita, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bistrita

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Bistrita este o hotarare semnificativa, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce sa cauti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert bun te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai avansata a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca impreuna cu un sentiment de progres.

Cand ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cateva semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest pas este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bistrita demn de alegerea ta te pretuieste si crede in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).