Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Botosani, si intentionati sa cautati o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Botosani

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Botosani este o hotarare importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a redresarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis dupa ce sa te uiti si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa remodelezi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa duca la un climat de incredere si un sentiment de progres.

In ce moment e indicat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cele mai frecvente indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest lucru este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Botosani experimentat are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).