Cautati un psiholog in Botosani, si doriti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Botosani

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Botosani este o hotarare cu greutate, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Cand cunosti dupa ce sa te uiti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va ajuta sa devii o forma mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o problema dificila. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cateva semnale ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti sugereaza zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Botosani demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).