Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Braila, si vreti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Braila

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Braila este o decizie importanta, intrucat alegerea celui potrivit poate fi o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce sa cauti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un prim pas pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sprijini sa devii o versiune mai buna a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand e indicat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cateva semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Braila experimentat are incredere in tine si crede nemijlocit in capacitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).