Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Braila, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Braila

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Braila este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician competent te va sustine sa devii o versiune mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat cand faci alegerea iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o problema dificila. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata unele semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand iei o decizie asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest aspect este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Braila demn de alegerea ta are incredere in tine si e convins in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).