Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Braila, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Braila

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Braila este o decizie importanta, pentru ca alegerea celui potrivit poate fi o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele semnale ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Braila valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).